wordt aan gewerkt...

Maak je gratis account aan

Leuk dat je een account wilt aanmaken!
In jouw account vind je de Nulpunt Test, de Nulpunt Tool en persoonlijke challenges waarmee je op simpele wijze positieve impact maakt.
Een account aanmaken is gratis. Vul hieronder je gegevens in.

Jouw persoonlijke account is bijna aangemaakt!
We hebben je een bevestigingslink toegestuurd per e-mail.

Klik op de link in de e-mail om het aanmaken van jouw account te bevestigen.

Geen e-mail van ons ontvangen?
Neem dan contact met ons op via:
info@nulpuntorg.nl

Al aangemeld?

Heb je al een account?
Log dan in op jouw persoonlijke pagina. Inloggen

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Iedereen mag een Nulpunt account maken, de persoonlijke Challenges in het persoonlijke account uitvoeren en de Nulpunt Test en de Nulpunt Tool gebruiken. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor iedere stap die je neemt en hoe je het materiaal en de informatie gebruikt. Wij zijn niet aansprakelijk voor jouw resultaten.

Het materiaal en de informatie op de website www.nulpuntorg.nl (inclusief de Nulpunt Test en de volledige Nulpunt Tool) en alle informatie in de Nulpunt Manual zijn eigendom van Nulpunt Org. De Nulpunt Test, de Nulpunt Tool en de Nulpunt Manual mogen op geen enkele manier worden gereproduceerd en/of verkocht. De website en de Nulpunt Test mogen in de huidige vorm worden gedeeld en verspreid, mits er een vermelding wordt gemaakt naar de website van Nulpunt Org.

In de footer van de website van Nulpunt Org. staat de privacy verklaring van Nulpunt Org. Door het accepteren van deze algemene voorwaarden geef je aan de privacy verklaring te hebben gelezen en akkoord te gaan met de privacy verklaring.

Door het accepteren van de voorwaarden ontvang je maximaal vier keer per jaar een nieuwsbrief van Nulpunt Org. uiteraard kan je, je elk moment uistchrijven van de nieuwsbrief door op de link afmelden te klikken onder de nieuwsbrief.
 

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder je e-mailadres in.
We sturen je een link voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord.

We hebben een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres.
Daarin staat een link voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord.
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij