Wat wij bieden

Hieronder vind je de producten en diensten die we vanuit Nulpunt Org. aanbieden.
Wil je vrijblijvend een samenwerking verkennen? Of heb je een vraag die er niet tussen staat?
We gaan graag met je om tafel. Bel of mail ons voor een afspraak. 

Neem contact op

Nulpunt Challenge

Wij zetten voor jou een Nulpunt Challenge op en dagen mensen (medewerkers) uit om maatschappelijke problemen duurzaam op te lossen. De challenge zorgt voor kansrijke innovatieve impactplannen en draagt zorg voor een duurzame implementatie.

Nulpunt Support

Wil jij een social enterprise opzetten of meer positieve impact maken met je social enterprise? Wij geven advies en coaching bij het ontwikkelen van duurzame ideeën, nieuw leiderschap, excellente teams en duurzame innovatieve impactplannen.

Nulpunt Teamanalyse

Wil jij werken vanuit de sterkte van mensen in je team? Wil jij mensen de kans geven te excelleren? Wil jij de teamsterkte optimaal inzetten voor het maken van impact? Wij zorgen voor een (digitale) teamanalyse waar je team direct voordeel mee behaalt.

Nulpunt Test

Doe nu de digitale Nulpunt test en ontdek hoe jij in je kracht staat. Wil jij weten hoe jij je krachten optimaal kan inzetten voor je werk? In een adviesgesprek beantwoorden we je al je vragen. Je kan na het gesprek het advies direct in de praktijk brengen.

Nulpunt Tool

Heb jij een idee voor een betere wereld maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Realiseer je idee met de Nulpunt Tool! Je krijgt een complete digitale leeromgeving waarmee je stap voor stap je idee realiseert.

Nulpunt Events

Wij inspireren mensen om positieve impact te maken! Wij komen graag langs op jouw event. We geven lezingen en interactieve workshops op het gebied van mens- en organisatieontwikkeling die aanzetten tot actie

Neem contact op!

Je bericht is verzonden!
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij