Kijk mee!

Kijk mee met Nulpunt Org.! Lees over de nieuwste projecten, laat je inspireren door andere impactmakers, krijg gratis advies van onze experts en luister naar mooie achtergrondverhalen. Heb jij een tip, advies of verhaal dat je wilt delen? Laat het ons horen! Wij plaatsen het graag.

Community Solutions voor bedrijven
Maak samen met de community positieve impact voor mensen, het milieu en je eigen bedrijfsvoering
Teamdag lente 2019
Wat als de rugzak van je team veel te vol is? De balans ver te zoeken is.......? Lente 2019 tijd voor het herstellen van de balans.
ONT-MOETEN ROADMAP
Heb jij ook zo’n vol leven? Vol met dingen die je MOET. Snak jij naar tijd en ruimte voor jezelf ? Ontvang als eerste de GRATIS ONT-MOETEN ROADMAP!
Community Solutions voor bewonersinitiatieven
De impact ontmoeting van 2019! Ontmoet bedrijven die met jou positieve impact willen maken.
Growth Class
Wil jij je Social Enterprise laten groeien naar succes? Nulpunt Org. geeft je team advies in het Growth Class Programma. Het programma voor impactmakers!
Doe de Nulpunt Test
Ben je benieuwd welke krachten en rollen goed bij jou passen? En hoe je deze krachten inzet om je dromen te realiseren of een team te versterken?
Online Marketing voor Positieve Impact?
Online marketing funnels om communities te bouwen die positieve impact maken. Hoe doe je dat?
Sustainable Innovation App
Co-create en ontwikkel met ons de App die er voor zorgt dat jouw High Potentials de positive change maken!
Duurzaamheid in de buurt!
Wij werken met Samen Vooruit aan een Duurzame Indische Buurt in Amsterdam! Ondernemers en bewoners bundelen hun krachten.
Heb JIJ vragen?
Hier worden je vragen beantwoord. Zit je vraag er niet tussen? Sorry. Mail je ons even?
Sterke punten benadering
Wat zou er gebeuren als we in teams zouden werken met de sterke punten van mensen?
Zeven steden tour!
Nulpunt Org. ging in 2018 op tour. Wij kwamen langs om te inspireren en concrete tools te geven. Tools waarmee jij direct positieve impact kan maken.
Samen maken we de stad
Nulpunt Org. werkt samen met Pakhuis de Zwijger aan positieve impact voor de stad Amsterdam. Peter staat aan het roer van dit project en vertelt!
The making of: Nulpunt Tool
We bouwden twee jaar lang aan de beste digitale leeromgeving om je eigen organisatie op te zetten. Waarom? Lees het verhaal achter de Nulpunt Tool.
Clara van Social Enterprise
Mensen zijn de basis van je maatschappelijke onderneming. Nulpunt Org. werkt samen met Social Enterprise NL aan sterke teams.
Workshop in Zutphen
In Zutphen bruist het van de sociale en duurzame initiatieven, dus op naar het oosten! We gaven een workshop over het duurzaam opzetten van initiatieven.
Bouw de nieuwe economie
Heb jij een ondernemend idee voor een betere wereld? Wij werken graag met je samen. Want jouw resultaat is resultaat voor een betere wereld.
Lees de tips van Thiëmo
Zijn ambitie is om alle kinderen op een positieve kennis te laten maken met duurzaamheid en ondernemerschap. Lees de tips van deze impactmaker!
Aan tafel bij Maak je Stad
Op uitnodiging van Pakhuis de Zwijger gaven we advies vanuit Nulpunt Org. over Teamvorming en Leiderschap bij de Maak je Stad Academy.
Het verhaal van Jeroen
Jeroen maakt al jaren positieve impact. Met de coöperatie zon op Leiden, Green Deal en met de Verpakkingsvrije Winkel. Nulpunt Org. gaf Jeroen support.
Meer potentie uit je team
Start-ups uit het BOOST programma van Social Enterprise NL gingen aan de slag met de teammodellen van Nulpunt Org. om hun onderneming te versterken.
Het verhaal van Wasilis
Wasilis volgde de Nulpunt Academy. Wat heeft het voor hem betekent? Wil jij de Nulpunt Methodiek inzetten om lokale initiatieven te ondersteunen? Dat kan!
Jij bent belangrijk!
Elke handeling die je uitvoert is van betekenis en belangrijk voor alles wat leeft. Wij weten hoe belangrijk jij bent en ontmoeten je graag.
Lees de tips van Sara
Sara is oprichter van "For good old times". Ze biedt ouderen een ode aan een lang leven. Laat je inspireren door haar wijze lessen als sociaal ondernemer.
Bekijk de Nulpunt Tool
Wil je met jouw ondernemende idee positieve impact maken, maar geen idee hoe je dat precies doet? Volg de leuke en praktische stappen van de Nulpunt Tool!
Making of Nulpunt Academy
De Nulpunt Academy is voor mensen die de Nulpunt methodiek willen leren toepassen als coach van mensen en organisaties. Word jij onze collega?
Het verhaal van Suzan
Suzan Verdonschot is adviseur en sociaal ondernemer. Ze nam deel aan een inspiratieworkshop van Nulpunt Org. en deelt haar ervaring!
Inspiratieworkshop Utrecht
In het Organisatieatelier in Utrecht gaven we de workshop 'Positive Change'. Wat een energie kwam er los!
Franklin over Nulpunt
Wat Nulpunt is en wat het met je doet? Nulpunt Org. geeft graag een podium aan mensen. Hier de prachtige mail die we ontvingen van Franklin.
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij