Aan tafel bij Maak je Stad
Goed groeien, hoe doe je dat?
Deze vraag stond centraal tijdens de derde sessie van Amsterdammers, Maak je Stad. In dit ontwikkeltraject worden 37 stadmakers, actieve burgers en sociaal ondernemers ondersteund bij hun initiatieven om de stad voor iedereen leefbaar te maken en te houden. Op uitnodiging van Pakhuis de Zwijger gaven we advies vanuit Nulpunt Org over Teamvorming en Leiderschap.

Twee vragen sprongen eruit:
'Hoe geef je dienend leiderschap vorm?
'Hoe benut je als leider de krachten van het team optimaal?'

De wolf
We bekeken het leiderschap vanuit het voorbeeld van de wolf. Een leider die elke keer een stuk leiderschap afstaat. Een leider die de zwakste voorop laat lopen en het tempo laat bepalen. Een leider die geen leiding neemt, maar de leiding aan anderen geeft. De lessen van de natuur brachten we terug in de praktische modellen van Nulpunt Org., zodat de initiatiefnemers er direct mee aan de slag konden.

Wat een mooie middag. Een echt cadeau om met deze inspirerende ondernemers te werken! 
Organiseer jij een event over Teamvorming en Leiderschap of wil jij direct toepasbaar advies voor je eigen organisatie?
Neem contact op. Wij ontmoeten je graag.
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij