Heb JIJ vragen?
Op deze pagina hebben wij op alle veelgestelde vragen een antwoord gegeven.
Zit jouw vraag er niet bij? Mail je vraag dan via het contactformulier.

Hoe maak ik een Nulpunt account aan?
Klik hier voor het aanmaken van een Nulpunt account. Nadat jij je gegevens hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Klik op de link in de e-mail om jouw Nulpunt account te bevestigen.  Je kunt nu inloggen en gebruik maken van alle voordelen van jouw account!

Hoeveel kost een Nulpunt account?
Het aanmaken van het Nulpunt account is gratis!

Wat zijn de voordelen van een Nulpunt account?
Met het Nulpunt account krijg jij gratis toegang tot de Nulpunt Test. Deze test geeft je een volledig persoonlijk profiel van je eigen rollen en krachten. Daarnaast staat er in jouw account iedere maand een gratis persoonlijke challenge klaar. Met deze challenges vergroot jij de positieve impact in je persoonlijke omgeving. Tot slot kun je vanuit je account starten met de Nulpunt Tool.. 

Hoe kan ik starten met de Nulpunt Test?
Dat is heel simpel! Maak een Nulpunt account aan en log in op jouw account. In je Nulpunt account vind je bovenaan een knop ‘Start met de Nulpunt Test’. Klik op deze knop om direct te starten!  

Kan ik de uitslag van de Nulpunt Test opslaan?

Ja, dat kan zeker! Als je klaar bent met de Nulpunt Test komt jouw testuitslag in beeld. In de testuitslag vind je een knop ‘Opslaan’. Klik op deze knop om de testuitslag te bewaren. Vanuit je Nulpunt account kun je de testuitslag op ieder moment inzien of downloaden.

Wat levert de Nulpunt Test mij op?
De Nulpunt Test geeft je een gratis persoonlijk profiel van je eigen rollen en krachten. Dit zijn de rollen en krachten die jij kunt inzetten voor het realiseren van je persoonlijke droom of je ondernemersdroom.

Ik heb vragen over de uitslag van de Nulpunt Test. Waar kan ik met mijn vragen terecht?
Wij kunnen je naar aanleiding van jouw testuitslag gericht coachen en/of advies geven over hoe je jouw krachten en rollen optimaal kunt inzetten voor het realiseren van je persoonlijke droom of ondernemersdroom. Wil je hier meer informatie over? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Ik wil met mijn hele team de Nulpunt Test doen. Hoe werkt dat?   
Leuk dat je met jouw hele team de Nulpunt Test wilt doen! Wij kunnen een sessie verzorgen waarbij alle teamleden inzicht krijgen in hun eigen krachten en rollen en er daarnaast een teamanalyse gemaakt wordt. De teamanalyse laat zien welke krachten en rollen er in het team beschikbaar zijn en hoe deze ingezet kunnen worden om de samenwerking te verbeteren en betere resultaten te behalen. Wil je hier meer informatie over? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Hoe kan ik starten met de Nulpunt Tool?
Maak een Nulpunt account aan en log in op jouw account. In je Nulpunt account vind je een grote knop ‘Start met de Nulpunt Tool’. Klik op deze knop om jouw gegevens in te vullen en direct te starten!  

Voor wie is de Nulpunt Tool?
De Nulpunt Tool is voor iedereen die een maatschappelijk initiatief, community of onderneming wilt opzetten met een duurzame basis. Je kunt de Nulpunt Tool gebruiken om jouw idee vanaf ‘scratch’ uit te werken richting een sterk en duurzaam initiatief, community of onderneming.

Wat levert de Nulpunt Tool mij op?
Je krijgt toegang tot een uitgebreide digitale omgeving met inspiratie, informatie en opdrachten.
Als je klaar bent, heb jij:
- Een inspirerend gedachtegoed en heldere boodschap;
- Een verbonden team dat werkt vanuit synergie;   
- Een duurzaam organisatieplan.
In de digitale omgeving kun je jouw resultaten direct downloaden en printen.
Verder krijg je toegang tot een teampagina waarvoor je teamleden kunt uitnodigen. Het voordeel hiervan is dat je teamleden medebeheerder kunt maken van de Nulpunt Tool. Daarnaast kun je een teamanalyse uitdraaien die precies laat zien hoe de rollen en krachten in het team verdeeld zijn.
Wil je een inkijkje in de Nulpunt Tool? Bekijk hier de video’s.

Wat maakt de Nulpunt Tool uniek?
De Nulpunt Tool is een organisatietool die volledig werkt vanuit de unieke rollen en krachten van de teamleden. De praktijk laat zien dat het werken met de Nulpunt Tool zorgt voor een groter draagvlak in een team of organisatie, duurzame plannen en meer betrokkenheid van teamleden.

Hoe lang doe ik over de Nulpunt Tool?
In de Nulpunt Tool vind je bij iedere opdracht een tijdsindicatie. Als je alle opdrachten achter elkaar zou doen, ben je ongeveer een goede werkweek bezig. De ervaring leert dat het voor het proces waardevol is om de opdrachten over een periode uit te spreiden, zodat de opbrengsten ook kunnen verankeren.  

Hoe kan ik teamleden uitnodigen voor de Nulpunt Tool?
Log in op jouw Nulpunt account. In jouw Nulpunt account zie je onder de organisatienaam een aantal linkjes. Klik op ‘Teamleden’. Je bent nu op de pagina waar je teamleden kunt toevoegen. Klik op het plusje om een nieuw teamlid uit te nodigen.

Hoeveel teamleden kan ik uitnodigen?
Je kunt een team samenstellen van 12 personen.

Ik heb me aangemeld maar ik krijg geen bevestigingslink?
Het komt vaak voor dat de bevestigingslink in je spam komt te staan. Wij raden je dus aan om deze eerst te checken. Is het probleem nog niet opgelost, stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Welke browsers kan ik gebruiken?
Alle digitale tools zijn uitstekend te gebruiken met Mozilla Firefox, Google Chrome en de nieuwste versies van Safari. Browsers die problemen geven zijn: Internet Explorer en oudere versies van Safari.

Wat is de Civic Source? En hoe verhoudt het zich tot Nulpunt Org.?
De Civic Source is een lokale organisatie die voor, door en met burgers op een ondernemende manier collectief kapitaal genereert voor het verbeteren van de lokale omgeving voor mensen en het milieu. De Civic Source is een product van Nulpunt Org. Wil jij meer weten over de Civic Source? Ga dan naar www.CivicSource.nl. Hier vind je alle informatie.

Zijn mijn gegevens veilig bij Nulpunt Org.?
Nulpunt Org. gaat uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Wil jij exact weten hoe het zit? Lees dan onze Privacy Verklaring. Deze is in de footer onder elke pagina te downloaden.

Kan ik direct met de Nulpunt methodiek en tools aan de slag?
Natuurlijk kan jij met de Nulpunt methodiek en de tools aan de slag! Jij kan alles wat je leest op de website en de uitslag van de Nulpunt Test gratis gebruiken om je persoonlijke droom of je organisatiedroom te realiseren. Daarnaast kan jij voor een enkel 145,- ex btw een jaar aan de slag met alle Nulpunt Tools om jouw organisatie duurzaam op te zetten.
Het materiaal en de informatie op de website www.nulpuntorg.nl (inclusief de Nulpunt Test en de volledige Nulpunt Tool) en alle informatie in de Nulpunt Manual zijn daarnaast eigendom van Nulpunt Org. Het is dan ook niet toegestaan om de Nulpunt methodiek, de Nulpunt Test, de Nulpunt Tool en de Nulpunt Manual te reproduceren en/of te verkopen in welke hoedanigheid dan ook.
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij