Making of Nulpunt Academy
Mensen laten stralen
In 2018 richten wij onze energie op de Nulpunt Academy. De Nulpunt Academy is er voor mensen die de Nulpunt methodiek willen toepassen als coach van mensen en organisaties. In 2018 zullen wij extra aandacht geven aan het eerste gedeelte van de Nulpunt Academy; Academy Mens. In deze Academy class leer jij hoe je mensen in hun kracht kan zetten, zodat ze hun eigen dromen kunnen realiseren. Deze keuze kwam niet zomaar, maar door de wijzen lessen uit 2017.
 
Het eerste Academy jaar

In 2017 zijn we gestart met de eerste Nulpunt Academy voor welzijnspartij Combiwel. Tien medewerkers gingen met de Nulpunt Methodiek de diepte in. In het eerste gedeelte van de Nulpunt Academy gingen de deelnemers aan de slag met een persoonlijke vraag. Een vraag die is ontstaan door een disbalans in hun leven. Voorbeelden waren: 
 
- Ik heb het te druk
- Ik heb te weinig inspiratie
- Ik wil te veel controle
- Ik heb te weinig discipline 

 
Het begint bij jou
De vragen die de deelnemers op tafel legden zijn vragen die ik in mijn werkende leven, maar ook in mijn privé leven, constant langs zie komen. Mensen die op zoek zijn naar hoe ze veel te veel en veel te weinig in balans kunnen brengen. Mensen staan aan de basis van organisaties. Willen we duurzame organisaties bouwen die balans brengen in de wereld dan is het belangrijk dat mensen eerst zelf leren hoe ze balans brengen in hun eigen leven. De natuurlijke balans begint bij mij en het begint bij jou.

Nulpunt Coach worden?
In 2018 starten we weer een Academy class. In deze Acadamy class ga je aan de slag met een balansvraag die speelt in je eigen leven. Je krijgt handvatten om je vraag aan te pakken en daardoor meer levensgeluk te vinden. Tegelijkertijd leer jij andere mensen te coachen met de Nulpunt Methodiek, zodat je na het volgen van de Nulpunt Academy als Nulpunt coach aan de slag kan.
 
Collega’s gezocht
Na de Nulpunt Academy werken we verder als ‘collega’s’. Met als doel mensen te laten stralen, doordat ze disbalans vanuit hun eigen kracht kunnen herstellen. Want zoals Sir Jmes Matthew Barrie zegt:
 
Als je zon brengt in het leven van anderen dan kan je de stralen niet weghouden van jezelf.

De Nulpunt Academy volgen? Dat kan! Neem contact met ons op.
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij