Meer potentie uit je team
Start-up Boost
Social Enterprise NL nodigde ons uit om voor de ondernemers van het BOOST programma een workshop te organiseren over hoe je kan groeien vanuit een sterk team.
Fun Forest Amsterdam, Klup, Blend, EcoWings NL en SpeelS Gezien&Geleerd schoven aan. Samen gingen we actief aan de slag met het in kaart brengen van de krachten en rollen in hun team. Daarnaast creëerden we samen met behulp van verschillende kleuren touw het communitymodel. Een model dat staat voor zelfsturende en gelijkwaardige teams, waarin mensen een eigen plek hebben en daadwerkelijk in hun kracht staan.

Leren van je deelnemers
Maar niet alleen de deelnemers kregen praktische tools in handen. Elke keer als wij een training geven dan leren wij zelf net zoveel. Zo leerden we van Michelle en Michiel wat 'kluppen' is. Dat is elkaar ontmoeten via de Klup App. Veel ouderen vonden via de Klup App een maatje om het leven mee te vieren. Michelle pakte op het laatst spontaan het podium en inspireerde ons met haar verhaal over het leren van elkaar.

Grote uitdaging? Die nemen we samen!
Voor veel mensen in goed teamwerk best een uitdaging. Na een mooie middag gingen de deelnemers met nieuwe inzichten, concrete teammodellen, tips & tricks en een stukje bewustwording naar huis. Een paar dagen na de workshop kregen we een blij bericht van Michelle en Michiel van Klup. Ze hadden de eerste concrete stappen gemaakt richting het versterken van hun team en met het hele team de Nulpunt Test gedaan. Keep up the good work!

Ben je benieuwd naar jouw plek in je team? Maak je gratis account aan en doe de Nulpunt Test. 


"De teamworkshop van Nulpunt Org. gaf me inzicht in de krachten (en 'zwaktes') van mijn collega's, bewustwording van mijn eigen rol en de rol die ik vanaf nu bewuster in wil zetten." 
- Bregje Coolegem, Founder SpeelS Gezien&Geleerd
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij