Teamdag lente 2019
Positieve impact maak je samen!
Een te volle rugzak?
Ken je dat gevoel: je blijft maar hard werken maar die rugzak die komt maar niet leeg. Het lijkt uitzichtloos en onzinnig om door te gaan. En dan kom je er achter dat jij niet de enige bent. Jouw teamleden hebben het ook! Werken is mooi en werken aan positieve projecten is helemaal mooi en als je dat doet vanuit een fijne balans is dat zelfs nog mooier. Werk aan de winkel dus!

Loslaten!
Op een koude lentedag 2019 zat ik op de boerderij met een prachtig team. Een team dat vol op elkaar vertrouwde en open het verhaal op tafel legde. De rugzak zat vol, heel vol en het ontrafelen van het werk was een mooie klus. Toen het werk helder op tafel lag, ging het team bepalen wat er uit de rugzak mocht.

'Kunnen we dat echt allemaal loslaten?'

Synergie
Ja het loslaten mocht. Nu nog de vraag: 'Hoe dan?' Door te werken vanuit eigen kracht. Door te werken vanuit synergie. Door, voor en samen met je team. Op deze koude dag besloot het team er helemaal voor te gaan. Samen! Zo brachten ze weer balans in het werk..... en dat werd beloond met de geboorte van een kalfje. De boerin kwam het vertellen en we rende met zijn allen de kou in en wat een pracht!

Vanuit Nulpunt Org. mag ik werken door, voor en met mensen aan het herstellen van de balans. Voor de mensen zelf en al het leven op ons heen. Daar stond ik dan in de kou. Al die blijde gezichten. Mensen die samen weer verder kunnen met het verzetten van prachtig en belangrijk werk. Mensen die allemaal in vervoering waren.... van het pasgeboren LEVEN.

Aura de Klyn

 
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij