Workshop in Zutphen
Het verleden ontmoet het heden
Als meisje woonde ik (Aura - founder van Nulpunt Org.) in Zutphen. Mijn vader was er arts. Mijn moeder had haar dansschool. Ik speelde er op straat met mijn broers en zussen. We verhuiste maar ik kwam terug toen ik naar de middelbare school ging.
Nu woon ik al jaren in Noord Holland en ben daar met een team Nulpunt Org. gestart. De Nulpunt beweging is aan het groeien.... heel organisch, als vanzelf en zo kom ik weer in Zutphen terecht.

Charlotte is de oorzaak
In Amsterdam werk ik al jaren samen met Charlotte Kuijpers van Samen Inc. Charlotte is een sterke ondernemer en de samenwerking is genieten. Besluit ze naar Zutphen te verhuizen. Daar ontmoette ze Lex Hemelaar van de Stadsonderneming Zutphen. Een man die de grass roots initiatieven in Zutphen ondersteunt! Samen besluiten ze Nulpunt Org. naar Zutphen te halen. Hoe leuk is dat!!

Een prachtige avond.
Zo werd deze bijeenkomst geboren. Jong en oud kwam samen en er werden prachtige ideëen voor een socialer en duurzamer Zutphen uitgewisseld. Van een 'leeftijdsvriendelijke stad' tot het ABC voor ontstpannen'. Met elkaar hebben we ervaren hoe een idee het Nulpunt kan zijn voor een breed gedragen maatschappelijk initiatief of onderneming. Een organisatie waarbij alle mensen daadwerkelijk vanuit hun eigen kracht en gelijkwaardigheid het idee handen en voeten geven en samen voor positieve impact zorgen!

Oud en nieuw
Mijn oude stadje. Werken in een mooi pand achter mijn oude middelbare school. Nog even wat eten met een oude vriend. Maar dan samen met mijn collega, met de Nulpunt methodiek in mijn rugzak. Kennis en ervaring die in al die jaren is opgedaan mag ik nu inzetten voor deze mooie plek. Het oude Zutphen is in het hier en nu nieuw voor me geworden.

Lees hier ook het artikel dat één van de deelnemers schreef voor het Zutphense weekblad Contact. 

"Leuk, playfull en een goede indruk van de mogelijkheden gekregen!" 
- Fred van de Velde, deelnemer
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij