Zeven steden tour!
On tour
Zeven steden tour!
In opdracht van het VSB Fonds en Stiching DOEN gingen wij op tour. We hebben heel veel mensen ontmoet die elke dag weer positieve impact maken. Door kleine daden, grote daden... Mensen die wij mochten inspireren en die ons inspireerde. Waar we het over hadden?

Over jou
Als mens kan jij je dromen waar maken. Jij bent uniek en prachtig! Als jij weet hoe jij je energie kan omzetten in zichtbare resultaten, dan kan je 'toveren'. Wij geven je daarvoor graag concrete tools in handen. Wij delen omdat we de positieve impact voor jou en anderen willen vermenigvuldigen.

Over jouw organisatie
De basis van iedere organisatie zijn mensen, dus daar zijn we elke bijeenkomst mee begonnen. Daarna gaven we tools waarmee je een maatschappelijke ondeneming kan laten bloeien. De bloei van jouw maatschappelijke onderneming is van onmetelijke waarde voor mensen en de natuur.

Heb jij ons gemist?
We gingen langs Amsterdam, Zwolle, Zutphen, Breda, Rotterdam, Lelystad en Utrecht.
Heb jij ons gemist en wij jou....?
Laat het ons weten! Wij komen graag langs om je te ontmoeten!

Contact: info@NulpuntOrg.nl
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij