Wat wij bieden

Hieronder vind je de producten en diensten die we vanuit Nulpunt Org. aanbieden.
Wil je vrijblijvend een samenwerking verkennen? Of heb je een vraag die er niet tussen staat?
We gaan graag met je om tafel. Bel of mail ons voor een afspraak. 

Neem contact op

Nulpunt Tool

Heb jij een ondernemende droom voor een betere wereld? Realiseer deze met de Nulpunt Tool! Je krijgt een complete digitale leeromgeving voor het opzetten van jouw maatschappelijk initiatief of onderneming.

Nulpunt Academy

Doe mee aan de Nulpunt Academy! In deze 6-daagse opleiding word je getraind in de Nulpunt methodiek. Je leert hoe je de methodiek binnen je eigen werkveld inzet voor het duurzaam ondersteunen van mensen en organisaties.

Nulpunt Challenge

Zet met ons een Nulpunt Challenge op en daag mensen uit om samen een maatschappelijk probleem duurzaam op te lossen. De challenge zorgt voor kansrijke innovatieve oplossingen en draagt zorg voor een duurzame implementatie.

Nulpunt Coaching

Wil jij werken vanuit jouw eigen kracht? Wil je jouw droom realiteit zien worden? Schrijf je in voor een coachingstraject. Dit kan individueel of in groepsverband. We begeleiden je in 9 stappen naar concreet en zichtbaar resultaat.

Nulpunt Support

Wil jij meer positieve impact maken met je maatschappelijk initiatief of onderneming? Realiseer deze impact! Wij adviseren en coachen je bij het verkrijgen van een inspirerend gedachtegoed, een verbonden team en een duurzaam organisatieplan.

Nulpunt Events

Inspireer mensen om positieve impact te maken! Wij komen graag langs op jouw event. We geven lezingen en interactieve workshops op het gebied van mens- en organisatieontwikkeling die aanzetten tot actie.

Neem contact op!

Je bericht is verzonden!
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij