Nieuwe collega's!
Nulpunt Academy voor Combiwel 
In 2017 zijn we gestart met de eerste Nulpunt Academy voor welzijnspartij Combiwel. We gingen aan de slag met een groep participatieprofessionals die opgeleid wilden worden in de Nulpunt methodiek. Donderdag 15 februari 2018 was een feestelijke dag, want we vierden dat we er nieuwe collega's bij hebben! Anne Elberse, Jorrit Boomgaardt, Montse Lloveras, Wasilis Psathas, Marienna Triesscheijn en Marieke Haarhuis zijn nu gecertificeerd Nulpunt ondersteuner. Dit betekent dat zij de Nulpunt methodiek in hun dagelijkse werk in wijken en buurten inzetten voor het duurzaam ondersteunen van mensen en organisaties. Ontzettend blij met en dankbaar voor deze nieuwe collega's. Op naar mooie nieuwe samenwerkingen!

"Dankzij de Nulpunt methodiek kan ik initiatiefnemers adequaat coachen. Bij iedere stap heb ik middelen om te interveniëren. De Nulpunt methodiek zorgt voor duurzame initiatieven, meer betrokken teamleden en beter samenwerkende teams." 
- Wasilis Psathas, deelnemer Nulpunt Academy

"De Nulpunt Test vind ik heel erg fijn om gericht mee te kunnen coachen. Het is een tastbaar instrument, prettig handvat voor coachingsgesprekken en de uitkomst ervan is waardevol voor een initiatiefnemer." 
- Marieke Haarhuis, deelnemer Nulpunt Academy 

 

We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij