Nulpunt Org. op tour
On tour
Het land in
In opdracht van het VSBFonds en Stiching DOEN zijn wij op tour. Dit is echt een cadeautje. Elke keer ontmoeten we mensen die elke dag weer positieve impact maken. Door kleine daden, grote daden... Mensen die wij mogen inspireren en die ons inspireren. Waar we het over hebben?

Over jou
Als mens kan jij je dromen waar maken. Jij bent uniek en prachtig! Als jij weet hoe jij je energie kan omzetten in zichtbare resultaten, dan kan je 'toveren'. Wij geven je daarvoor graag concrete tools in handen. Wij delen omdat we de positieve impact voor jou en anderen willen vermenigvuldigen.

Over jouw organisatie
Wil je samen met andere mensen impact maken voor een betere wereld of doe je dat al? Dan ben je ook bij de juiste bijeenkomst. De basis iedere organisatie zijn mensen, dus daar starten we mee. Daarna geven we je tools waarmee jij je maatschappelijke ondeneming kan laten bloeien. De bloei van jouw maatschappelijke onderneming is van onmetelijke waarde voor mensen en de natuur.

Kom ook en doe mee!
Binnenkort zijn we in Zwolle, Rotterdam en Breda... meer data zijn op komst. Op de hoogte blijven? 
Laat het ons weten via een mailtje en je krijgt een uitnodiging met alle informatie in je mailbox.
Wij kijken ernaar uit je te onmoeten.

Contact: info@NulpuntOrg.nl
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij