Nulpunt MethodiekDe Nulpunt methodiek is gebaseerd op de natuur. De natuur laat zien hoe individuele mensen en het verbonden (eco)systeem in balans met elkaar kunnen ontwikkelen. Door deze kennis toe te passen op je eigen leven en in je organisatie kan jij zichtbaar positieve impact maken.
 
Met de Nulpunt methodiek:
  • Realiseer je jouw persoonlijke droom in 9 concrete stappen
  • Zet je in 18 stappen een duurzaam maatschappelijk initiatief of onderneming op 
De Nulpunt methodiek wordt daarnaast ingezet om initiatieven en ondernemingen te ondersteunen bij het ontwikkelen van:
  • Een inspirerend gedachtegoed en heldere boodschap
  • Een verbonden team dat werkt vanuit synergie
  • Een duurzaam organisatieplan
Onze boodschap:
De wereld is in disbalans geraakt. Dit zorgt voor problemen voor mensen en het milieu. Steeds meer mensen worden zich bewust van de problemen maar weten niet hoe te handelen. Nulpunt Org. vertaalde de kennis van de natuur naar een praktische methodiek. De Nulpunt methodiek neemt individuen en organisaties aan de hand om stap voor stap het eigen handelen zo te transformeren dat de balans op aarde voor mensen en het milieu herstelt.
If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.
Nikola Tesla

Neem contact op!

Je bericht is verzonden!
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij