Nulpunt Methodiek

De Nulpunt methodiek is gebaseerd op de wetten van de natuur. De natuur laat zien hoe een organisme tot leven komt, in bloei komt te staan en transformeert. Processen die we ook als mensen, teams en organisaties kennen. Daarnaast laat het zien hoe mensen en het verbonden (eco) systeem in balans met elkaar kunnen ontwikkelen.

 
Met de Nulpunt methodiek werk je aan:
  • Duurzame ideeën voor mens en milieu
  • Het in kaart brengen van de sterkte van mensen
  • Nieuw leiderschap
  • Excellente teams
  • Duurzame innovatie impactplannen
Onze boodschap:
De wereld is in disbalans geraakt. Dit zorgt voor problemen voor mensen en het milieu. Steeds meer mensen worden zich bewust van de problemen maar weten niet hoe te handelen. Nulpunt Org. vertaalde de kennis van de natuur naar een praktische methodiek. De Nulpunt methodiek neemt individuen en organisaties aan de hand om stap voor stap het eigen handelen zo te transformeren dat de balans op aarde voor mensen en het milieu herstelt.
If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9, then you would have a key to the universe.
Nikola Tesla

Neem contact op!

Je bericht is verzonden!
We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij