Maak kennis met ons team

Wij zijn een bevlogen team van mensen die graag samen met jou de wereld een stukje mooier maken voor mensen en het milieu. Meer weten? Neem contact met ons op! 

Neem contact op

Aura de Klyn

Directeur
Aura is de founder van Nulpunt Org. Ze deed de afgelopen tien jaar onderzoek naar de wijze waarop de kennis van de natuur in te zetten is voor mens- en organisatieontwikkeling. Dit leidde tot de Nulpunt methodiek. Binnen Nulpunt Org. is ze verantwoordelijk voor de inhoudelijke en zakelijke leiding. In het veld adviseert, traint en coacht ze mensen en organisaties.
Meer weten: +31 6 17 34 85 44

Tim Doornewaard

Accountmanager
Tim is de intermediair tussen onze klanten en Nulpunt Org. Hij houdt zich bezig met relatiebeheer en sales. Tim zorgt ervoor dat de behoeften van klanten goed in beeld worden gebracht zodat Nulpunt Org. een voorstel op maat kan leveren. Hij kan je uitgebreid informeren over producten en diensten en werkt graag met jou aan nieuwe mogelijkheden.
Meer weten: +31 6 17 14 61 70

Jacquelien Weel

Nulpunt Coach
Jacquelien heeft een master in anthropology and development studies. Zij werkte na haar studie o.a voor FNV mondiaal en Fairwear als onderzoeker en adviseur. Jacquelien schoolde zich daarna om als Life Coach en startte haar eigen praktijk. Binnen Nulpunt Org. coacht ze mensen d.m.v. de Nulpunt methodiek bij het realiseren van dromen Wil je jouw droom realiteit zien worden? Dat kan!
Meer weten: +31 6 24 11 11 23

Arjen Went

Creative director
Arjen studeerde af aan de Design Academy en vestigde zich als fotograaf en ontwerper. Binnen Nulpunt Org. is hij verantwoordelijk voor de creatieve vertaling van de Nulpunt methodiek richting de communicatiestrategie. Hij geeft daarnaast vorm aan de creatieve concepten achter de digitale Nulpunt Applicaties.

Timo van Leeuwen

User Interface Designer
Timo is al tijdens zijn studie aan de Rietveld Academie gestart als User Interface Designer. Daarna werkte hij als lead designer voor start-ups. Binnen Nulpunt Org. zorgt hij ervoor dat de interface van de digitale Nulpunt Applicaties worden afgestemd op een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Jan van Betten

Founder Nudge // Ambassadeur Nulpunt Org.
Jan van Betten was voorheen directeur Reed Elsevier Duitsland en besloot zich daarna volledig te wijden aan het dichterbij brengen van een duurzame samenleving. Jan is de founder van Nudge, het grootste duurzame platform van Nederland met ruim 60.000 mensen en 300 bedrijven en organisaties. Ook is hij actief voor o.a. de Sustainable Brand Index, Manifesto en de Energiebank. Daarnaast is hij de ambassadeur van Nulpunt Org. en brengt op die manier Nulpunt Org. bij een breed publiek onder de aandacht. Zo werken we samen aan een duurzame samenleving en inspireren we mensen om aan de slag te gaan met het maken van positieve impact.

Ten volle leven is bewust zijn van het spel van de fysische energie en deze volledig omarmen.
Aura de Klyn

Colofon

Vormgeving W&N
Technische realisatie Tijmes Woudenberg
Videoproductie  OOVC
   
De algemene voorwaarden lees je hier.  
   

Neem contact op!

Je bericht is verzonden!

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Iedereen mag een Nulpunt account maken, de persoonlijke Challenges in het persoonlijke account uitvoeren en de Nulpunt Test en de Nulpunt Tool gebruiken. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor iedere stap die je neemt en hoe je het materiaal en de informatie gebruikt. Wij zijn niet aansprakelijk voor jouw resultaten.

Het materiaal en de informatie op de website www.nulpuntorg.nl (inclusief de Nulpunt Test en de volledige Nulpunt Tool) en alle informatie in de Nulpunt Manual zijn eigendom van Nulpunt Org. De Nulpunt Test, de Nulpunt Tool en de Nulpunt Manual mogen op geen enkele manier worden gereproduceerd en/of verkocht. De website en de Nulpunt Test mogen in de huidige vorm worden gedeeld en verspreid, mits er een vermelding wordt gemaakt naar de website van Nulpunt Org.

In de footer van de website van Nulpunt Org. staat de privacy verklaring van Nulpunt Org. Door het accepteren van deze algemene voorwaarden geef je aan de privacy verklaring te hebben gelezen en akkoord te gaan met de privacy verklaring.

Door het accepteren van de voorwaarden ontvang je maximaal vier keer per jaar een nieuwsbrief van Nulpunt Org. uiteraard kan je, je elk moment uistchrijven van de nieuwsbrief door op de link afmelden te klikken onder de nieuwsbrief.
 

We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij