Maak kennis met ons team

Wij zijn een bevlogen team van mensen die graag samen met jou de wereld een stukje mooier maken voor mensen en het milieu. Meer weten? Neem contact met ons op! 

Neem contact op

Aura de Klyn

Aura is de founder van Nulpunt Org. Ze deed de afgelopen tien jaar onderzoek naar de wijze waarop de kennis van de natuur in te zetten is voor mens- en organisatieontwikkeling. Dit leidde tot de Nulpunt methodiek, een unieke methodiek voor mensen, maatschappelijke initiatieven en ondernemingen die dromen waar willen maken. Aura adviseerde en trainde daarnaast vele mensen, maatschappelijke initiatieven, ondernemingen, overheden en woningbouwcorporaties. Aura vertelt je graag hoe jij de Nulpunt methodiek kan inzetten voor je eigen leven en voor het opzetten of verduurzamen van je organisatie. Neem direct contact op! Tel: 06-17348544

Nikkie Sicking

Nikkie is een echte co-creator. Ze verdiept zich in de kennis en expertise van het team, brengt dit samen in innovatieve concepten en organiseert en communiceert het proces richting de daadwerkelijke realisatie van onze producten en diensten, zoals de Nulpunt Tool. Nikkie is daarnaast een ervaren trainer en gecertificeerd coach. Wil je ondersteuning bij het opzetten van jouw maatschappelijk initiatief of onderneming? Of wil je worden opgeleid in de Nulpunt methodiek? Neem direct contact op met Nikkie! Ze vertelt je over alle mogelijkheden. Tel: 06-46333131

Tim Doornewaard

Tim is een gedreven succesvol ondernemer met hart voor mensen en het milieu. Hij legt als pionier en netwerker de verbinding tussen de digitale applicaties van Nulpunt Org. en het bedrijfsleven. Wil je de Nulpunt Tool inzetten voor het duurzaam ondersteunen van maatschappelijke initiatieven of ondernemingen? Neem direct contact op! Tim verkent graag alle kansen en mogelijkheden met je. Tel: 06-17146170

Jacquelien Weel

Jacquelien heeft al jaren haar eigen coachingspraktijk. Jacquelien zet mensen echt in hun kracht. Als Nulpunt Coach ondersteunt ze jou om vanuit je eigen krachten en capaciteiten weer aan het roer te staan van je eigen leven. Dromen waarmaken kan! Jacquelien geeft je concrete handvatten die toewerken naar zichtbaar resultaat. Wil je jouw droom realiteit zien worden? Neem direct contact op met Jacquelien!
Tel: 06-24111123

Jan van Betten

Jan van Betten was voorheen directeur Reed Elsevier Duitsland en besloot zich daarna volledig te wijden aan het dichterbij brengen van een duurzame samenleving. Jan is de founder van Nudge, het grootste duurzame platform van Nederland met ruim 60.000 mensen en 300 bedrijven en organisaties. Ook is hij actief voor o.a. de Sustainable Brand Index, Manifesto en de Energiebank. Daarnaast is hij de ambassadeur van Nulpunt Org. en brengt op die manier Nulpunt Org. bij een breed publiek onder de aandacht. Zo werken we samen aan een duurzame samenleving en inspireren we mensen om aan de slag te gaan met het maken van positieve impact.

Ten volle leven is bewust zijn van het spel van de fysische energie en deze volledig omarmen.
Aura de Klyn

Colofon

Vormgeving W&N
Technische realisatie Tijmes Woudenberg
Videoproductie  OOVC
   
De algemene voorwaarden lees je hier.  
   

Neem contact op!

Je bericht is verzonden!

Algemene voorwaarden

De Nulpunt Test en de Nulpunt Tool mag iedereen gebruiken. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor iedere stap die je neemt en hoe je het materiaal en de informatie gebruikt. Wij zijn niet aansprakelijk voor jouw resultaten.
 
Wij delen jouw persoonlijke gegevens niet met bedrijven, organisaties of individuen.
 
Het materiaal en de informatie op de website www.nulpuntorg.nl (inclusief de Nulpunt Test en de volledige Nulpunt Tool) en alle informatie in de Nulpunt Manual zijn eigendom van Nulpunt Org. De Nulpunt Test, de Nulpunt Tool en de Nulpunt Manual mogen op geen enkele manier worden gereproduceerd en/of verkocht. De website en de Nulpunt Test mogen in de huidige vorm worden gedeeld en verspreid, mits er een vermelding wordt gemaakt naar de website van Nulpunt Org. 

Als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, word je ingeschreven voor de nieuwsbrief van Nulpunt Org. Vanzelfsprekend kan je, je hiervoor afmelden.

We gebruiken cookies, om deze site goed te laten werken.
Deze website en de digitale tools die we aanbieden zijn momenteen geoptimaliseerd voor (de meeste versies van) Mozilla Firefox en Google Chrome. We raden je aan om één van deze browsers te gebruiken. Weergave en functies kunnen afwijken bij andere browsers, zoals Safari en Internet Explorer. Zie je deze melding onterecht? Laat het ons weten via info@nulpuntorg.nl
Zie ook: Surf Blij